• null

  Zastupanje inostranih proizvođača medicinskih sredstava

  Sa iskustvom od preko 20 godina uspešne distribucije i zastupanja nudimo uslugu zastupanja inostranih proizvođača medicinskih sredstava na teritoriji Republike Srbije.
  Nudimo usluge analize, planiranje resursa i budžeta, registracije proizvoda, promocije, organizovanje obuke, pronalaženje i angažovanje outsource-a i dr.

 • null

  Registracije medicinskih sredstava

  Nudimo usluge registracije, produženja i održavanja registracija medicinskih sredstava u Republici Srbiji što uključuje komunikaciju sa proizvođačem medicinskog sredstva, pripremu dokumentacije za podnošenje zahteva za registraciju, izmene, dopune i produženje registracije medicinskog sredstva u Srbiji, kao i druge konsultantske usluge iz oblasti regulatornih poslova.

 • null

  Konsultantske usluge za opremanje u zdravstvu

  Sa iskustvom od preko 2.000 instaliranih medicinskih aparata u velikom broju zdravstvenih ustanova u Srbiji u mogućnosti smo da nudimo konsultantske usluge za potrebu opremanja zdravstvene ustanove. To podrazumeva analizu, odabir optimalnog rešenja, specifikaciju medicinske opreme, planiranje budžeta, procenu troškova rada i održavanja i dr.